ENERGETISCH REINIGEN


Mijn hooggevoeligheid voor trillingen/energieën heb ik zodanig ontwikkeld, dat ik in staat ben de trillingen afkomstig van wateraders te lokaliseren. Daarbij neem ik vaak ook andere energieën waar, bijvoorbeeld van entiteiten. Aardstralen kan ik met behulp van edelstenen neutraliseren en entiteiten kan ik naar het licht begeleiden. Zo reinig ik het huis dus energetisch; ik herstel de balans in huis, waardoor onrust en vage klachten verdwijnen.

Reinigen bij u thuis

Slaapt u zelf, uw partner of een van uw kinderen slecht? Heeft u of een van uw gezinsleden allerlei vage klachten? Hebben uw kinderen of dieren gedragsproblemen of zijn ze onrustig? Ik kan u helpen!


Vaak zit de kern van deze problemen in uw eigen huis. Het kan zijn dat uw huis gebouwd is op wateraders of dat er nog entiteiten aanwezig zijn. Ik ga op zoek naar de kern van het probleem en los deze dezelfde dag nog voor u op! 


Zijn de problemen na mijn komst niet opgelost? Dan kom ik kosteloos nog eens bij u langs.


DE BIOTENSOR

Een van de belangrijkste hulpmiddelen die ik tijdens mijn werk gebruik is de biotensor. De biotensor is een soort wichelroede waarmee ik energie en blokkades in het lichaam, maar ook op plekken kan meten. Ik kan er bijvoorbeeld mee bepalen welk voedingssupplement geschikt is voor u, maar ook waar de aard- en of waterstralen in uw huis of bedrijf zitten. 

WAT ZIJN WATERADERS

Wateraders zijn ondergrondse waterstromen die trillingen (energie, straling) teweegbrengen met een negatieve uitwerking op mensen, dieren en planten. Dit is zeker het geval op kruisingen van wateraders. Sommige mensen, en zeker kinderen, kunnen deze energie voelen, evenals dieren. Vroeger liet men daarom dieren bepalen waar er gebouwd werd. Met moderne geavanceerde apparatuur is de straling ook meetbaar.

VAGE KLACHTEN

“Vage klachten” worden vaak veroorzaakt door wateraders onder de woning of bedrijfspand. Onder “vage klachten” versta ik: vermoeidheid, slaapproblemen hoofdpijn, oorsuizen, stress, ontstekingen en hyperacitivteit. Ook bij uw kinderen kunt vage klachten ervaren dit uit zich vaak in: bedplassen, veel huilen, slecht in slaap vallen, onrustig slapen, nachtmerries en gedragsproblemen.

REINIGEN BIJ BEDRIJVEN

Niet alleen in de privésfeer kunnen zich vage klachten voordoen, maar ook op de werkvloer. Naast woonhuizen, reinig ik ook bedrijfspanden. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.