5: Hooggevoeligheid & Bloesemremedies

En daar zijn we dan weer. Vandaag is het onderwerp hooggevoeligheid. Wat toch wel heel wisselend kan aanvoelen. De ene keer als een grote gave, en de andere keer als een handicap. Kijk wat ik toch vaak zie en ook veel vragen over krijg, hoe het toch komt dat het vaak zo verschillend kan voelen. En dat het van vele dingen afhankelijk kan zijn. Het kan komen door planeten die retrograde staan, zonnestormen, nieuwe maan of volle maan. En het kan echt op alle 4 de niveaus gebeuren. Dus fysiek, emotioneel, mentaal en ook spiritueel.

Dat je dus veel pijn kunt hebben en voor heel veel dingen of mensen een allergie kan voelen. Mensen kunnen namelijk dingen bij je neerleggen, en dan ook nog bewust of onbewust. Verder kan je je dan ook vreselijk moe voelen, of totaal van de leg. En ja, dan komt het, want iedereen gaat daar toch anders mee om. De een zal zich terugtrekken in zichzelf of meer in angst schieten. Alleen de angst is toch vaak van anderen, en vaak ook nog een tekort aan water ook, En het klinkt vreemd maar goed water drinken, lost vaak veel angst op. Of echt regelmatig alles goed van je afspoelen en alles bewust door het putje spoelen. En het kan je ook echt goed helpen om je schouders en kuiten te scrubben. Je schouders zitten vaak mensen op die zelf wel kunnen lopen of aan je kuiten hangt vaak het verleden. Verder kan het ook aan de voeding liggen, en daarom is het ook goed om te beseffen dat je ook allergisch voor bepaalde stoffen kan zijn. En die gooien je dan ook uit je energie. Dus ook goed voelen wat er gebeurd na een maaltijd kan oplossend werken. En dan komen ook nog de hormonen aan de beurt, die je ook erg overstuur kan maken. En zeker niet alleen bij vrouwen hoor, mannen hebben er ook zeker last van, Dus goed is om het ook met elkaar te delen is vaak ook al helend, gedeelde smart is halve smart. 

Verder ben ik er zelf ook achter gekomen dat bachbloesemdruppels je ook kunnen ondersteunen om weer in balans te komen. Ik zelf gebruik vaak de druppeltjes van bloesemremedies Nederland. Dit omdat mijn oma vroeger al zei, alles wat je nodig hebt, zal ook vlak bij je groeien. Wijze vrouw was ze. 

Zo, dit was het voor deze keer, en allemaal succes met jullie gevoel en angst.

Ton