Energetisch huizen reinigen

Ton weet raad! (of niet)

Daar ben ik weer, vandaag geen kijkje in de keuken maar in het hele huis. Vandaag gaat het over één van mijn passies: energetisch huizen reinigen.

Dit is vooral omdat er klachten zijn van allerlei aard. Vaak zijn er dan vage klachten, maar ook slapeloosheid komt veel voor. En dan kan je me laten komen met mijn wichelroede of biotensor en gaan we het samen aan. Vaak zijn het overigens wateraders, die dan kruisen in je huis. Ik let ook vaak op de omgeving; of er bijvoorbeeld kerken, kerkhoven of water in de buurt zijn. Dat kan namelijk alle zorgen voor een hoop problemen. Er zijn vaak al zaken die me opvallen als bomen die krom groeien, kaal zijn, of dat er veel mos bij iemand in de tuin zit. Ook zijn mieren vaak een teken dat er veel water zit, want mieren zijn echte ‘stralingzoekers’ die dus altijd over water heen lopen. Katten houden ook van straling, maar honden, koeien en paarden totaal niet. Die kunnen er dus ook veel last van hebben. Ook let ik ook altijd op spiegels in een huis, omdat het vaak toch zo is dat er negatieve energie uit de spiegel komt. Maar ook op foto's, stilstaande klokken en alles wat me verder opvalt. Ook bijvoorbeeld heel veel speelgoed door het hele huis kan veel onrust geven. En op zich voelt het voor mij ook zo dat kinderkamers er zijn om te slapen. Slaap en speelkamers gaat vaak helemaal niet samen.

En als we dan de kruisen gevonden hebben dan graaf ik om het huis zwarte toermalijn in de grond, op de lijnen waar de kruisen zitten. En om de elektrische spanning aan te pakken, leg ik ook nog stenen in de meterkast. Verder maak ik de spiegels schoon met Florida water, wat buiten dat het reinigt ook nog eens lekker ruikt. Echt een cadeau voor je huis en voor de mensen en dieren die er wonen. Dit kan natuurlijk ook in bedrijven waar vaak ook veel straling zit, denk aan alle computers of laptops en ook de machines.

Het kan echt heel veel goeds opleveren. En het maakt je leven toch makkelijker en fijner. Ik hoop dat ik zo duidelijk was, en anders vraag maar raak! 

Een fijne zonnige week en veel liefde licht en kracht

Ton

Maak nu een afspraak!

Hebben jij en/of één van je gezinsleden last van vage klachten of ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden?

Neem dan contact met mij op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.