Een kijkje in de keuken

Ton geeft raad! (of niet)


Ik heb ineens samen met mijn dochter bedacht om iedere week voortaan een blog te schrijven. Over wat me bezighoud en wat ik dus zoal tegenkom. En dat hebben we zomaar bedacht op bezoek bij pater Pio, in Meersel Dreef. Waar ik toch wel vaker even op bezoek ga, om even contact te hebben met Pio en met Franciscus. Om even mijn zorgen en vragen mee te bespreken. We liepen daar ook het labyrint dat ook op Fransiscus is gebaseerd.
Ik zal ook vertellen dat ik vaak zo bij verschillende katholieke plaatjes kom. Handel, Elshout, en veel kapelletjes  langs de Nederlands/ Belgische grens. 

En ik ga er ook heen om liefde en vertrouwen op te nemen en dat later de wereld in stuurt. Omdat ik zo mijn steentje wil bijdragen aan een liefdevolle wereld. Ik wil gewoon dat iedereen het goed heeft en dat er geen ongelijkheid meer zal zijn. Dat onze kinderen en kleinkinderen hier ook hun weg kunnen vinden en gelukkig kunnen zijn. 

Verder toch weer eens een spirituele beurs bezocht en ik voelde me niet echt thuis. Het past niet meer echt in mijn straatje. Daarna nog even op een Ibiza beurs geweest, wat een kleurrijke omgeving was. Dat geeft dan toch een blij gevoel, een open blik naar anderen.

Dit was het eerste inkijkje in mijn keuken. 
Volgende week volgt er meer!

Veel liefde licht en kracht


Ton