EEN AFsprAAK MET TON

Ton weet raad! (Of niet)

En daar ben ik dan weer met het volgende verhaal. 
Deze week kreeg ik de vraag van iemand, hoe het er uit zou zien als je bij mij komt. Of ik dat eens wilde uitleggen. Kijk, als je besluit om een afspraak bij me te maken, prikken we eerst een datum. En dan kun je kiezen om bij mij te komen, of ik kom naar jou. 

Als je kiest om bij mij te komen, en je bent binnen, geef ik je eerst de tijd om even te landen. En de eerste keer wordt even bepaald wat ik voor je kan doen, en mag doen. En daarna bepalen we dan door middel van een gesprek en ook een stukje voetreflex, wat ik zie bij je. Wat je voor mijn gevoel nodig hebt. Kijk, het kan zijn dat er bijvoorbeeld ook nog een huisreiniging nodig is, energetisch dan wel te verstaan. En daarna maken we ook een plan om eventueel trauma's aan te pakken en/of andere zaken die in de weg zitten. Ik vraag vaak ook een foto en een geboortedatum, zodat ik ook even mee kan kijken als je thuiskomt en je voelt ergens iets misgaan. Vaak kan ik op afstand al even advies geven, zodat je weer even vooruit kan. 

Ik ben dus geen therapeut van 9 tot 5. Ik heb verschillende pakketten waar je dan uit kunt kiezen. De eerste keren zal er zo een periode tussen zitten van zeg maar 2 weken. En dan kunnen we samen bepalen hoe vaak en hoe lang de periodes zijn tussen twee behandelingen door. Daarbij werk ik vaak in de avonduren ook nog op een paar medium lijnen, eerst is het Mediumchat. Waar ik al zo'n 8 jaar voor werk. Verder nog een telefoonlijn genaamd Topconsulenten waar ik nu ook enkele jaren wisselend actief op ben. En dan heb ik ook nog een lijn waar ik nu pas ben begonnen, Medium Lijn. Dit is allemaal op afstand dus, en door de tijd heen heb ik op vooral Mediumchat al wel een klantenkring opgebouwd. Op deze lijnen werk ik vaak in de avonduren, zo zeg van 18 uur tot middernacht. En ik ben ook dankbaar dat ik er nog steeds op mag werken, al is het soms wel wat onpersoonlijk. Ik werk steeds vanuit liefde en met een geboortedatum en foto kom ik bij mensen binnen. En dan krijg ik toch wel een scala aan vragen, van relaties tot werk tot gezondheid. Waarbij vooral gezondheidsvragen altijd heel voorzichtig behandeld worden. Ik geef geen diagnoses want tenslotte ben ik geen dokter. Dus daarbij zijn vaak adviezen over voeding en levenswijzen. Ik ga nooit op de stoel van de dokter zitten. 

Ik krijg vaak te horen dat ik goed luister, snel handel, en ook goede adviezen geef. Verder is het wellicht iets om eens contact te zoeken. Op welke manier is geheel aan jullie.

Veel liefde licht en kracht

groet Ton


BENIEUWD GEWORDEN?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via [email protected] of 06 411 511 77.