Of 't klikt meteen, of niet

Ton weet raad! (Of niet)

Deze week gaat het over verbindingen. Ik ging deze week even bij een goede vriend langs, omdat ik wist dat hij een open dag had. En wat een warm bad was dat, ik kwam daar zulke mooie mensen tegen, en je voelde meteen dat deze mensen allemaal goed voelden. En toen zag ik ook dat verbinden iets is, of het klikt meteen of niet. En dan is verbinden dus ook totaal niet lastig. 

Kijk je hoort vaak in de wandelgangen dat je gelijkgestemden moet zoeken. Maar toch werkt dat niet echt voor mij. Het is er meteen of het komt niet. En ik heb daar ook vaak veel tijd aan besteed, en het leverde dan alleen maar ergernis op. Er zit toch vaak ego tussen, en dan vallen de verwachtingen al heel snel in het water. En dat voel je ook met klanten. Klanten die op dat moment bij je komen, passen dan bij je. Het is toch altijd een uitwisseling van energie. En dan komt vaak veel boven, veel los wat ik dan de klant mag meegeven. Niet omdat ik het beter weet, maar omdat ik het mag zien. Ik krijg vaak de vraag, hoe werkt dat dan bij jou? 

Ik werk dus vaak met numerologie en met voetreflex om bij mensen binnen te komen, waardoor ik beter kan voelen en zien wat ik voor de ander kan doen. Nou ben ik er verder ook achter gekomen dat de grootste kracht van mij is, luisteren. En dat dat voor heel veel mensen al heel erg helend kan zijn. Ik zeg ook vaak dat ik een eindje met hen meeloop,  en dan op een gegeven moment weer afhaak. Meekijk waar ze in vastlopen, omdat we toch ook allemaal in patronen leven. En daar zitten vaak kansen om te veranderen, om los te komen van oude pijnen. Niet te grote verwachtingen hebben, maar weten dat het leven niet altijd even leuk en gezellig is. Het is ook een leerschool, om jezelf te leren kennen. En dan blijkt soms ook dat je veel meedraagt vanuit je jeugd of van je familie. Van die rode draden die door verschillende generaties heen lopen. 

Ik merk echt dat er nog zoveel karma in de wereld is. En waar je dan voor uitgenodigd wordt om het aan te pakken. Vaak hoeft dat ook niet meer met alle pijn, maar dat het een bewustwording is. Een "oja moment", waar je dan echt afstand van mag nemen. Dat je vaak niet de erkenning krijgt die je verdient, hoe vervelend het ook is. Ja, en dan krijg je vaak het lastigste wat er is. Loslaten, het grote toverwoord, maar ooo zo lastig. Ik geef klanten vaak aan , ga je buik maar masseren met de klok mee, dan masseer je de dikke darm en die zegt laat maar los. En dan kom je ook beter in je gevoel. De grote opdracht is toch om uit je hoofd te zakken. En het leven aan gaan, met ups en downs , met een lach en een traan. En iedere dag goed afsluiten voor jezelf. Veel succes met leven. En het gras bij de buren lijkt vaak veel groener. Maar als je dichterbij komt blijkt het kunstgras te zijn. 

Heel veel liefde licht en kracht
Ton