01-08-1962 is 9+10+8 = 9

Ton weet raad! (Of niet)

Zo daar zijn we dan alweer, het thema van deze week is eigenlijk ontstaan op de verjaardag van de vrouw van mijn leven. De vrouw die ook zorgt dat mijn blogs iedere week weer een mooie professionele uitstraling hebben. Dus bij deze een dikke pluim voor mijn eigen dochter. Maar goed, op het feestje dus, waar veel mooie jonge mensen waren. Ik merkte toch ook dat die mensen ook heel wat te bieden hebben. En toen ik daar in gesprek raakte ging het over numerologie. Een mooie methode om iemand snel even kort te typeren. Hoe je snel toch wel even een beeld kan vormen van iemand. De grote betekenis achter alle getallen. We hebben allemaal basisgetallen, en echt alle cijfers zeggen iets over jou. De basis is altijd je geboortedatum en als je dan al je getallen bij elkaar telt, kom je tot 1 getal. Dus bijvoorbeeld geboortedatum 01-08-1962, is 9+10+8 = 9

Dit getal vertelt dus veel over wie je bent, en wat je allemaal te bieden hebt. Numerologie is eigenlijk een onderdeel van de astrologie, alleen dat vond ik zelf te ingewikkeld om dat te gaan doen. Want dan moet je echt astroloog worden. Dus numerologie is eigenlijk een soort zeg maar binnenkomen bij mensen. Een soort begin van een gesprek voor mij als medium. Zoals andere collega's kaarten gebruiken , gebruik ik dit dus. Dus na de geboortedatum heb ik dus het basisgetal. Daarna ga ik kijken naar het jaar waarin we zitten. Dus weer de geboortemaanden en dan het huidige jaar. 01-08-2024. en dan komen we uit op 9+8 = 17 is 8. En dan neem ik ook nog het volgende jaar mee dus ook nog 01-08-2025 en dat is 9+9=18 is 9. En zo kan ik dan iets zeggen over het verleden van iemand zijn of haar basis. Hoe het er nu voor staat, en ook nog een stukje toekomst. Wat er zou kunnen gebeuren. Ik ben er nu al enkele jaren mee bezig. 

Ik moet ook zeggen dat ik vaak terug krijg van klanten: "wauw wat bijzonder." Dat er veel zaken kloppen. Kijk, het is natuurlijk niet zaligmakend, maar het is wel iets waar je al mee kunt openen, zodat je de klant al wat beter leert kennen. Grappig is ook dat echt alle getallen die je hebt, echt ook specifiek voor jou zijn. Dus niet alleen je geboortedatum, maar ook je huisnummer, bankrekeningnummer, je pincode, enz. Nou, ik heb geprobeerd weer een stukje van de sluier op te lichten, en hoop dat het ook duidelijk is nu. Tenminste tot zo ver, want je kunt het natuurlijk ook zo uitgebreid maken, met allerlei andere getallen nog zoals engelengetallen. Vaak krijg ik ook wel vragen van mensen over dat ze steeds dezelfde getallen zien, of dubbele getallen. Het zijn allemaal boodschappen voor jou op dat moment. 

En als je nieuwsgierig bent geworden, ben je vrij om me te bevragen.

Veel liefde licht en kracht

groet Ton